Beelden in Gees
Schaapveensweg 16, 7863 TE Gees
Telefoon 0524-582141
E-mail info@beeldeningees.nl

Tuin

De Galerie en Beeldentuin liggen, als een waar paradijs, te midden van een weids en verstild landschap, in een der mooiste gedeelten van Drenthe. Op zeven hectaren grond is hier een tuin aangelegd met een zeer gevarieerde beplanting, alle soorten keurig van naam voorzien.

Er zijn uitgestrekte, soms glooiende gazons, af en toe onderbroken door grote ronde vijvers en pittoreske boomgroepen. Op sommige plaatsen specifieke tuinen met mooie collecties geraniums en grassen. Verspreid over het hele terrein noden gerieflijke bankjes en besloten schuilhutten uit tot een rustig beschouwend pauzeren, of een ongestoord gesprek. Maar evengoed kunt u een wandeling maken over een slingerend bospad, met hier en daar verrassende doorkijkjes.  

Bij goed weer kunt u ook een wandeling maken door het natuurgebied; een mooi vennetje met woeste begroeiing, geen kunst. 

Openingstijden:

Beelden in Gees is open vanaf zondag 24 april 2016. De zomerexpositie duurt tot en met zondag 25 september.

In mei, juni en september zijn wij geopend van woensdag t/m zondag, van 12.00 tot 17.00 uur.  In juli en augustus zijn we open van dinsdag t/m zondag, van 11.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt 9 euro per persoon, kinderen van 4 tot 10 jaar: 5 euro. 

In de herfst is de galerie geopend van 14 oktober t/m 18 december op vrijdag, zaterdag, zondag. Bij goed weer is de tuin, waarin geen beelden meer staan, toegankelijk. 
Van 12.00 tot 17.00 uur bent u van harte welkom.

Nieuwsbrieven