Beelden in Gees
Schaapveensweg 16, 7863 TE Gees
Telefoon 0524-582141
E-mail info@beeldeningees.nl
> Routebeschrijving

Tuin

De Galerie en Beeldentuin liggen, als een waar paradijs, te midden van een weids en verstild landschap, in een der mooiste gedeelten van Drenthe. Op zeven hectaren grond is hier een tuin aangelegd met een zeer gevarieerde beplanting, alle soorten keurig van naam voorzien. Zo is er een slingerend bospad, met hier en daar verrassende doorkijkjes.

Er zijn uitgestrekte, soms glooiende gazons, af en toe onderbroken door grote ronde vijvers en pittoreske boomgroepen. Op sommige plaatsen specifieke tuinen met mooie collecties geraniums en grassen. Verspreid over het hele terrein noden gerieflijke bankjes en besloten schuilhutten uit tot een rustig beschouwend pauzeren, of een ongestoord gesprek.

Openingstijden:

Beelden in Gees is open vanaf zondag 3 mei 2015. De zomerexpositie duurt tot en met zondag 27 september.

In mei, juni en september zijn wij geopend van woensdag t/m zondag, van 12.00 tot 17.00 uur.  In juli en augustus zijn we open van dinsdag t/m zondag, van 11.00 tot 18.00 uur. De tuin is ook op 1e en 2e Pinksterdag geopend ! 

In de herfst is de galerie geopend van 16 oktober t/m 22 november van vrijdag t/m zondag. Bij goed weer is de tuin, waarin geen beelden meer staan, toegankelijk. 
Van 12.00 tot 17.00 uur bent u van harte welkom.

Nieuwsbrieven