0524-582141 info@beeldeningees.nl
 

Agenda

Keetje & Ko

20-06-2018

MOGAMBO

27-06-2018
Mogambo Latinband speelt zonder pardon de zomer recht de harten van het publiek in. Zon, salsa, rumba, pasion, bolero, merengue, samba; fiesta.. Mooie hispano koortjes, warme improvisaties, stralende zangeres, een geraffineerd spelende Spaanse gitarist, vette latin basgroove, smeuig solerende saxofonist en natuurlijk een dreamteam ritmesectie, Mogambo brengt u letterlijk in de tropen.

GUMBO AND THE MONK

04-07-2018
Missisippi Blues van het zuiverste water. Geweldige zang met zompige instrumentatie. “Stampende voeten, zwetende koppen en huilende gitaren!" , Robert Johson John Lee Hooker en Muddy Waters komen bij u langs. Vorig jaar een groot succes, dit mag je niet missen!

Rodeo Roses

11-07-2018
Jay Mac en Yanou Vanermen hebben elkaar gevonden op het snijvlak van romantiek, vrolijke rock en countrymuziek. Dit akoestische duo brengt eigenzinnige covers in de unieke combinatie van zang, viool en gitaar. In hun repertoire vind je naast countryklassiekers ook nummers van o.a. Neil Diamond, The Eagles, Simon & Garfunkel, Garth Brooks, Elvis Presley, Bob Dylan, Johnny Cash en The Beatles. Ook nieuwe hits ontbreken niet en zo hebben Lily Allen, Amy McDonald, Jason Mraz, Miley Cyrus ... een vaste plaats veroverd op de setlist. Eénmaal op het podium voelen The Rodeo Roses hun publiek vlot aan en switchen ze moeiteloos van de ene sfeer in de andere. Wilt u gewoon rustig genieten of is het tijd voor een total loss-feestje? The Rodeo Roses hebben voor ieder wat wils!

RANDOM 5

18-07-2018
Vijf muzikanten met ervaring uit alle hoeken van de muziekscene. Een lange historie van bands waarin we gespeeld hebben. Dat is in de muziekkeuze terug te vinden. Niet zomaar liedjes omdat iedereen dat doet, een bewuste keuze, iets van vroeger dat is blijven hangen, iets van nu omdat het een geweldige song is.

WestEndJ Jazzcombo

08-08-2018
WestEndJ is een zeskoppige jazzband, afkomstig uit Dwingeloo. Het combo speelt instrumentale jazz met veel eigen composities en arrangementen. De muziekstijl varieert van swing en latin tot funk en fusion, waarbij improvisatie altijd een grote rol speelt. In de muziek die WestEndJ ten gehore brengt herken je worksongs, negrospirituals, ragtime, New Orleans, Chicago, bebop, cool jazz en jazzrock.Beelden in Gees
Schaapveensweg 16, 7863 TE Gees
Telefoon 0524-582141
E-mail info@beeldeningees.nl

Agenda