Bezoekersinformatie

Informatie over openingstijden

OPENING BEELDEN IN GEES:

VANAF ZATERDAG 8 MEI IS BEELDEN IN GEES WEER GEOPEND, VAN 12.00 TOT 17.00 UUR. VOORAF AANMELDING IS NIET NODIG, CORONA-REGELS GELDEN. IN DE BINNENRUIMTES GELDT DE REGEL VAN 1,5 METER AFSTAND. OOK IN DE TUIN MOET DEZE AFSTAND TOEGEPAST TE WORDEN.  DIT WEEKEND IS ER BEPERKTE CATERING, KOFFIE EN THEE, KOEK EN CAKE! 

 

 

Informatie voor groepen

Beelden in Gees biedt vele mogelijkheden voor een bedrijfsuitje, het vieren van een verjaardag of een familie-reünie. Op maat worden voor een aantrekkelijke prijs arrangementen samengesteld waarin veel mogelijk is. Lunch, high tea, borrel, diner, een presentatie over de tuin en de kunst, we regelen het. Groepen kunnen ook buiten de reguliere openingstijden de tuin bezoeken. Neem via de mail of telefonisch contact met ons op zodat we u een aantrekkelijk voorstel kunnen doen.   Wij wijzen u erop dat we rekening moeten houden met de regels rond het corona-virus; dat kan beperkingen betekenen bijvoorbeeld ten aanzien van het aantal mensen in de groep, de verstrekking van maaltijden en de afstand tussen mensen.  

Toegankelijkheid galerie en tuin

De galerie en de tuin zijn prima toegankelijk voor mensen die minder goed ter been zijn. De gazons zijn kort geknipt en er zijn geen hoge drempels, waardoor iedereen zich makkelijk kan bewegen, met of zonder hulpmiddelen. Voor wie daar behoefte aan heeft zijn scootmobiels beschikbaar, het verdient aanbeveling deze vooraf (telefonisch) te reserveren. In de galerie is een ruime rolstoeltoilet, met een voorziening om baby’s te verschonen. 

Wat is er nog meer te zien in de omgeving?

Beelden in Gees ligt in Zuidoost Drenthe in de gemeente Coevorden, niet ver van Emmen. In de regio zijn diverse andere toeristische attracties, zoals het Drents Museum in Assen, Wildlands in Emmen, het Hunebedmuseum in Borger, het Veenpark in Barger-Compascuum, het Gevangenismuseum in Veenhuizen. Andere beeldentuinen zijn Wildevuur in Hooghalen en Zwakanaga in Exloo.  

Allemaal redenen om wat langer in Drenthe te blijven, er is genoeg te zien!  Desgewenst kunnen wij u informeren over overnachtingsmogelijkheden in de directe omgeving van Gees. 

Beelden in Gees
Schaapveensweg 16, 7863 TE Gees

Telefoon 0524-582141
E-mail info@beeldeningees.nl

Drenthe, natuurprovincie bij uitstek,

waar je nog uitgestrekte stiltes beleeft,

dorpen die je aan vroeger doen denken

ONDERSTAANDE FOTO'S ZIJN UIT 2020. DE EXPOSITIE VAN 2021 WORDT NOG INGEVOERD!
Hieke Meppelink
Bastiaan Meijer
Monika Leonhard
Jorgen Habedank
Beatrice Gunschera
Marieke Geerlings
Rainer Fest
Ule Ewelt
Marc Deeleman
John Deckers
Gerrit Buwalda
Maarten Boon
Joke van Beetem
Rene Beaumont
Saber Mikael
Willy Peeters
Anneke Reeder
Albert Jan Rouwkema
Henk Rusman
Lydia Schröder
Henk Slomp
Marcel Timmers
Arild Veld
Linda Verkaaik
Geert Verstappen
Sophia de Vries
Jac P.F. Wijnhoven
Leonard Wubbena
Herman Bartelds
Henk Slomp & Peter Hiemstra
Sjaak Smetsers
Maria Stams