Bezoekersinformatie

Informatie over entree en openingstijden


De entreeprijzen zijn als volgt:
Volwassenen 10 euro, kinderen van 4 t/m 10 jaar 5 euro. Voor 22,50 euro heeft u een seizoenskaart waarmee u de hele zomer dat we open zijn, welkom bent!
In juni zijn wij open van woensdag t/m zondag van 12 tot 5 uur. In juli en augustus gaan we open van dinsdag t/m zondag van 11 tot 5 uur. In september is het dan weer van woensdag tot en met zondag van 12 tot 5 uur!  

 

De regels met betrekking tot het bezoek aan Beelden in Gees worden weer versoepeld. Binnen zijn mondkapjes verplicht, in de tuin en op het terras kunnen bezoekers  met 4 personen lunchen. De catering draait weer als vanouds, wij rekenen op het gezond verstand van de bezoekers!  

 

 

Informatie voor groepen

Beelden in Gees biedt vele mogelijkheden voor een bedrijfsuitje, het vieren van een verjaardag of een familie-reünie. Op maat worden voor een aantrekkelijke prijs arrangementen samengesteld waarin veel mogelijk is. Lunch, high tea, borrel, diner, een presentatie over de tuin en de kunst, we regelen het. Groepen kunnen ook buiten de reguliere openingstijden de tuin bezoeken. Neem via de mail of telefonisch contact met ons op zodat we u een aantrekkelijk voorstel kunnen doen.   Wij wijzen u erop dat we rekening moeten houden met de regels rond het corona-virus; dat kan beperkingen betekenen bijvoorbeeld ten aanzien van het aantal mensen in de groep, de verstrekking van maaltijden en de afstand tussen mensen.  

Toegankelijkheid galerie en tuin

De galerie en de tuin zijn prima toegankelijk voor mensen die minder goed ter been zijn. De gazons zijn kort geknipt en er zijn geen hoge drempels, waardoor iedereen zich makkelijk kan bewegen, met of zonder hulpmiddelen. Voor wie daar behoefte aan heeft zijn scootmobiels beschikbaar, het verdient aanbeveling deze vooraf (telefonisch) te reserveren. In de galerie is een ruime rolstoeltoilet, met een voorziening om baby’s te verschonen. 

Wat is er nog meer te zien in de omgeving?

Beelden in Gees ligt in Zuidoost Drenthe in de gemeente Coevorden, niet ver van Emmen. In de regio zijn diverse andere toeristische attracties, zoals het Drents Museum in Assen, Wildlands in Emmen, het Hunebedmuseum in Borger, het Veenpark in Barger-Compascuum, het Gevangenismuseum in Veenhuizen. Andere beeldentuinen zijn Wildevuur in Hooghalen en Zwakanaga in Exloo.  

Allemaal redenen om wat langer in Drenthe te blijven, er is genoeg te zien!  Desgewenst kunnen wij u informeren over overnachtingsmogelijkheden in de directe omgeving van Gees. 

Beelden in Gees
Schaapveensweg 16, 7863 TE Gees

Telefoon 0524-582141
E-mail info@beeldeningees.nl

Drenthe, natuurprovincie bij uitstek,

waar je nog uitgestrekte stiltes beleeft,

dorpen die je aan vroeger doen denken

Anne Huster
Annemarie Petri
Dominiek Steinmeijer
Fieke Hordijk
Frans Wolters
Gert Sennema
Guido Schneider
Judith Braun
Peter IJsseldijk
Peter Hein
Nadjezjda van Ittersum
Marja Verhage
Marco Käller
Maarten Vaessen
Linda Verkaaik
Lebuin D’Haese
Karin Lesuis
Jan Verschueren
Jannie van der Wel
Will Schropp
Toon Thijs
Ton Kalle
Ruben Koerhuis
Reina Ramakers
Marcel Haccuria