0524-582141 info@beeldeningees.nl
 

Caroline Peeters

Caroline Peeters
Caroline Peeters
Caroline Peeters
Caroline Peeters
Kunstenaars:

De bewaarplaatsen die Caroline Peeters van keramiek maakt zijn een sieraad voor het oog, perfect van vorm en ontzettend spannend. Je wilt de bewaarplaats vaak openmaken, omdat je weet dat ook de binnenkant heel mooi is. Mensen die een bewaarplaats van haar hebben, verpakken hun dierbaarste herinneringen daarin.  Op die manier zijn het uiterlijk en het innerlijk van de bewaarplaats volledig met elkaar in harmonie. 

Caroline Peeters

DE ZOMER IS BEGONNEN IN GEES

Na een koud en nat voorjaar begint de tuin zich nu snel te ontplooien.   De bomen lopen uit en de eerste bloeiers laten zich zien. Veel vogels bouwen hun nest en dansen de verleiding.
Tegen deze achtergrond hebben meer dan 30 kunstenaars hun mooiste beelden, schilderijen, sieraden en andere objecten opgesteld en opgehangen.

Een spectaculaire expositie is uitgerold, vol verrassingen. Voor de trouwe bezoekers van Beelden in Gees zijn er oude bekenden, maar ook hebben we weer een keur aan nieuwe kunstenaars naar Gees kunnen lokken. Ze komen uit Nederland, Duitsland, België  en Frankrijk, alle denkbare materialen zijn door hen gebruikt. Een aparte groep is die van de net-afgestudeerden van de Klassieke Academie; zij tonen hun talent.  Om bij te komen van alle indrukken biedt het terras van de brasserie voor ieder een hapje en een drankje, met uitzicht op tuin en kunst. En op woensdagavonden in de zomer is er muziek in de tuin. 
Een echt dagje uit bij Beelden in Gees!