0524-582141 info@beeldeningees.nl
 

Arjen Bakermans

Arjen Bakermans
Arjen Bakermans
Kunstenaars:

Arjen Bakermans maakt als het hem uitkomt “gekke beesten”, grote keramische beelden, steeds het bovenlijf van een dier en het onderstel van een mens. Hij maakt ze gewoon voor zichzelf, zoals hij ze vroeger als kind tekende, met zijn tong uit de mond. De beelden, die hij Gezellen noemt, blijken metaforen van karaktertypes: de hebzucht, het aardse type, het mentale type. Inmiddels is het een bonte familie geworden van wezens, waarover ieder het zijne kan denken! 

Arjen Bakermans

Ieder jaar kunt u bij ons twee grote tentoonstellingen bezoeken. Allereerst de zomerexpositie, die we organiseren van half april tot en met het laatste weekend van september. De zomerexpositie vindt plaats in de tuin en in de galerie. Dit jaar zijn er 37 hedendaagse kunstenaars uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Italië, die weer hun mooiste kunst aan u laten zien.  In de link op deze pagina kunt u informatie lezen over elke kunstenaar. 

Veel mensen bezoeken de zomerexpositie om lekker te wandelen in de tuin, die ieder seizoen weer nieuwe pracht laat zien. Er staan veel bijzondere planten, bomen en struiken, uit alle delen van de wereld.