0524-582141 info@beeldeningees.nl
 

Agnes van Eupen

Agnes van Eupen
Agnes van Eupen
Kunstenaars:

Voor Agnes van Eupen vormen land, lucht en water belangrijke thema’s, voor haar vormen deze “de spiegelingen van ons dagelijks leven”. Zij verbeeldt de schoonheid van stilte, waarin ruimte is voor eigen dromen en gedachten. Zij zoekt niet het realisme maar schildert beeldverhalen waarin fantasie en werkelijkheid elkaar op de horizon ontmoeten. Ieder schilderij is een uitnodiging om mee te dromen met de verbeelding van Agnes van Eupen.

Agnes van Eupen

Ieder jaar kunt u bij ons twee grote tentoonstellingen bezoeken. Allereerst de zomerexpositie, die we organiseren van half april tot en met het laatste weekend van september. De zomerexpositie vindt plaats in de tuin en in de galerie. Dit jaar zijn er 37 hedendaagse kunstenaars uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Italië, die weer hun mooiste kunst aan u laten zien.  In de link op deze pagina kunt u informatie lezen over elke kunstenaar. 

Veel mensen bezoeken de zomerexpositie om lekker te wandelen in de tuin, die ieder seizoen weer nieuwe pracht laat zien. Er staan veel bijzondere planten, bomen en struiken, uit alle delen van de wereld.