0524-582141 info@beeldeningees.nl
 

Joke Holwarda

Joke Holwarda
Joke Holwarda
Kunstenaars:

Het lijkt een wereld van verschil, Joke Holwarda maakt zowel sieraden als ruimtelijke werken van o.a. roestvrij staal voor in de tuin. Deze laatste komen tot stand in relatie tot de plek waar het object geplaatst wordt. Ondanks het verschil in omvang van haar kunstwerken zijn de tuinbeelden en de sieraden onmiskenbaar van dezelfde, vaardige hand, het glimt en golft! 

Joke Holwarda

Ieder jaar kunt u bij ons twee grote tentoonstellingen bezoeken. Allereerst de zomerexpositie, die we organiseren van half april tot en met het laatste weekend van september. De zomerexpositie vindt plaats in de tuin en in de galerie. Dit jaar zijn er 37 hedendaagse kunstenaars uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Italië, die weer hun mooiste kunst aan u laten zien.  In de link op deze pagina kunt u informatie lezen over elke kunstenaar. 

Veel mensen bezoeken de zomerexpositie om lekker te wandelen in de tuin, die ieder seizoen weer nieuwe pracht laat zien. Er staan veel bijzondere planten, bomen en struiken, uit alle delen van de wereld.