0524-582141 info@beeldeningees.nl
 

Bernadette Lefevere

Bernadette Lefevere
Bernadette Lefevere
Kunstenaars:

Geraakt door het plezier van het kneden en vormgeven, begon Bernadette Lefevere op haar dertigste haar keramiekopleiding aan de Academie voor Schone Kunsten te Leuven (België). Sedert 2008 werkt ze als zelfstandige keramiste. Haar artistiek werk is gebaseerd op de trage en meditatieve praktijk van het kneden van de klei. Het wortelt in de intuïtieve dialoog met de klei, met als enig verlangen de aarde te laten dansen...

Bernadette Lefevere

Ieder jaar kunt u bij ons twee grote tentoonstellingen bezoeken. Allereerst de zomerexpositie, die we organiseren van half april tot en met het laatste weekend van september. De zomerexpositie vindt plaats in de tuin en in de galerie. Dit jaar zijn er 37 hedendaagse kunstenaars uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Italië, die weer hun mooiste kunst aan u laten zien.  In de link op deze pagina kunt u informatie lezen over elke kunstenaar. 

Veel mensen bezoeken de zomerexpositie om lekker te wandelen in de tuin, die ieder seizoen weer nieuwe pracht laat zien. Er staan veel bijzondere planten, bomen en struiken, uit alle delen van de wereld.

Daarna is er nog een herfstexpositie. Dit jaar organiseert de AKKA, de vereniging van afgestudeerden van de Klassieke Academie, een expositie in samenwerking met de Haagse Kunstkring. Veel kunst in de galerie en in een deel van de tuin.   Deze expositie gaat open op 18 oktober en sluit op 8 december. Open op de vrijdagen, zaterdagen en zondagen, van 12.00 tot 17.00 uur. Nadere informatie volgt.