Expositie 

 

Een heel bijzonder jaar sluiten wij af met een heel bijzondere expositie. Dat mag ook wel, in het jaar dat Beelden in Gees 30 jaar bestaat!

Outsider Art
We nodigen u van harte uit om de expositie OUTSIDER ART te bezoeken. De kunstenaars die hun werk tonen zijn mensen met een beperking. Zij laten zich niet sturen door stijlen, tradities of verwachtingen. Zij leven in het moment, in de drang van de beelden in hun hoofd. Het resultaat is altijd verrassend en opwindend, onvoorspelbaarheid is de basis. Laat u meeslepen in de wereld van de Outsider, een onvergetelijke ervaring!  Van 11 t/m 13 december is het laatste weekend, MIS HET NIET! 

Coronaregels
Gezien de Coronaregels moeten bezoekers zich vooraf aanmelden en een tijdslot kiezen. U kunt alleen naar binnen als u zich vooraf per e-mail aanmeldt (info@beeldeningees.nl) en een e-mail -bevestiging van ons ontvangt. Of telefonisch, 0524-582141.

Per tijdslot kunnen wij 20 personen toelaten. Dat kan van 12 tot half 2, van half 2 tot 3 en van 3 tot 5 uur. U kunt desgewenst de tuin bezoeken, ook als uw tijdslot voorbij is. U kunt dan niet opnieuw binnen komen. Het is verplicht om bij binnenkomst uw naam, telefoonnummer of emailadres en de datum in te vullen op een briefje. Dat wordt gedurende een week bewaard en daarna vernietigd.

Wij nodigen u van harte uit deze expositie te bezoeken, veel plezier!

Beelden in Gees
Schaapveensweg 16, 7863 TE Gees

Telefoon 0524-582141
E-mail info@beeldeningees.nl

 De tuin decor voor de kunst,

na iedere bocht weer een verrassing,

kunst die je ontroert, uitdaagt, verrast

Anne Huster
Annemarie Petri
Dominiek Steinmeijer
Fieke Hordijk
Frans Wolters
Gert Sennema
Guido Schneider
Judith Braun
Peter IJsseldijk
Peter Hein
Nadjezjda van Ittersum
Marja Verhage
Marco Käller
Maarten Vaessen
Linda Verkaaik
Lebuin D’Haese
Karin Lesuis
Jan Verschueren
Jannie van der Wel
Will Schropp
Toon Thijs
Ton Kalle
Ruben Koerhuis
Reina Ramakers
Marcel Haccuria